"Never ignore anyone who cares about you because one day you will realize that you have lost a diamond while you were busy checking out plain old rocks."

marți, 2 februarie 2010

Frăţiorii lui Leo



Aceştia sunt 3 dintre frăţiorii lui Leo - mai exista o pisică dar lipseşte din poză - iar cel mai apropiat, motănelul cu mai mult gri, cu 4-5 luni mai mare, are apucături de mămică în comportamentul lui faţă de Leo - îl spală îl giugiuleşte, îl educă, se joacă cu el şi-l lasă să-l dea la o parte cand îl apucă pe Leuţ gelozia faţă de bipezi sau faţă de vasul de mâncare, din care manâncă acum impreună felinele...

6 comentarii:

  1. Leo e un norocos, are o familie numeroasa si iubitoare. Ma bucur pentru el si sper ca vom vedea cat mai multe fotografii cu el si cu fratiorii lui :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce pisicute frumoase si cuminti! Noi, Enya, pisica Serafina si cu mine, va oferim (cu intarziere) dar din suflet si cu drag, acest Premiu:
    http://mirelapete.dexign.ro/2010/01/premii-de-la-prieteni-premii-pentru-prieteni/
    Sa va bucurati de el! Puteti sa-l daruiti mai departe, pisicutelor prietene si motaneilor si bipezilor lor! Miau-pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă bucur pentru Leo! Sunt sigură că e fericit! Pisicuţa albă din poză m-a emoţionat: e leită Nausica mea care a plecat să toarcă pe altă lume...

    RăspundețiȘtergere
  4. Griska, mai am poze si de cate ori pot mai pu...Sper si eu ca e norocos si ma bucur cand aud ca e bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mirela, va multumim, tie, Enyei si Serafinei!
    Vom da premiul mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  6. Missy, merci! Imi pare rau pentru Nausica :(

    RăspundețiȘtergere