"Never ignore anyone who cares about you because one day you will realize that you have lost a diamond while you were busy checking out plain old rocks."

marți, 3 noiembrie 2009

Am un "musafir"...


De doua saptamani am un "musafir" tare dulce



http://www.adoptiipisici.ro/eu-sunt-leo-motanelul/.

A scancit jalnic 2 zile si 2 nopti ascuns intr-o punga de plastic, in frig, ploaie, ud, rupt de foame si de frig, nu mai spun de frica…, undeva langa zidul unui bloc. M-a durut sufletul cand am gasit ghemotocul de aproximativ 2 luni, roscat, tigrat cu ochii inca albastri…N-am putut sa-l las acolo si l-am luat la mine (la etajul 4) dar nu am posibilitatea sa-l pastrez…Era atat de slabit, infrigurat si infricosat incat mi-a venit sa plang…L-am inbaiat (nu a protestat – poate apa calda ii facea bine…), am chemat veterinarul care l-a deparazitat si mi-a spus ca e prea micut sa se descurce singur in libertate si la cat de slabut era nu ar mai fi trait mult daca nu-l luam de acolo…In 3 zile m-a surprins prin inteligenta si dorinta de viata…Mananca bine, e jucaus, foarte curat (din prima clipa si-a facut necesitatile la litiera)…E atat de lipicios incat nu poti sa nu-l iubesti si are mare nevoie de o “mamica”! Inca isi cauta fratiorii si mama – unde se reflecta – geam, usa – incearca sa provoace la joaca propria imagine ducand jucariile acolo si scotand sunete de chemare...



2 comentarii:

  1. Dacă n-o să-i găseşti un alt biped prieten, ar fi frumos să-l păstrezi pe micuţul Leo. N-o să fie chiar atât de greu, şi eu stau la etajul 5 şi bipezii mei mă iau peste tot (stau cuminte în maşină). Am fost de două ori cu ei în concediu, la hotel :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci, Grişka - aş dori si eu insă...mi-e teamă sa nu-i fac mai mult rău decât bine...Nu vreau să-l chinui...:(
    Deja mi-e tare drag...

    RăspundețiȘtergere