"Never ignore anyone who cares about you because one day you will realize that you have lost a diamond while you were busy checking out plain old rocks."

duminică, 30 mai 2010

Am fost la vânătoare!


Nu v-am uitat, dar viaţa mea e plină şi interesantă aici, la ţară, la bunici. Tati si Dora au fost in vizită şi mi-au făcut câteva poze şi promit că mai scriu şi să mai pun şi altele şi să vă mai povestesc - acum mă grăbesc să mă laud cu vânatul meu!

Cu drag,

Leo

19 comentarii:

  1. Multumesc, dar fara ajutorul bunicii, aici, nu m-as fi descurcat - voi povesti - oricum imi place "munca in echipa" cu bipezii :)

    RăspundețiȘtergere
  2. si ma rog ce ai prins? ce ai in gura?
    trebuie sa ne povestesti, nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. pai tu ce crezi, eu am vazut vreodata mitza cu soarec in gura? never.

    ma gindesc cu admiratie ca trebuie sa ai aplicatie pentru asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. A, nu - e instinctiv, dar fiecare felina are alt fel de a fi si alte preferinte - de regula roscateii, se zice ca, sunt mari vanatori... :)
    ...si am avut, la viata mea doi - amandoi au confirmat regula, desi, nu pot spune ca celelalte pisicute nu erau la fel de bune - am avut una care mi-a adus un liliac si, cand erau mai multe, organizau adevatate partide de vanatoare impreuna - se asezau, strategic, la panda in jurul vreunei gauri de sobolan, in gradina, si pana nu-i prindeau pe toti nu se lasau - apoi imi aduceau prada pe trepte sa vad cat sunt de harnice :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Laura, daaaaaaaaa, e mandru de asta :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Leo, ce surpriză! :) Eşti un motan viteaz, ştiam eu... Ai crescut mare, frumos şi curajos. Să ne mai scrii, ne era tare dor de tine. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Leo, mă străduiesc să vorbesc cu tine, dar internetul îmi face fiţe. :(
    Eşti un motan minunat. Tocmai îţi scrisesem cât de mult mă bucur să văd că eşti mare şi viteaz. :)
    Să ne mai scrii, că ne-a fost dor de tine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Yummy, Serafina tare ar mai prinde un șoricel! Sau măcar o...muscă, dar nici pe aia n-o prea ajunge, ca se urcă pe ferestră! Bravo pisi, așa vânător să tot fii! :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Merci, Mirela :)
    Aici soricelul se ascunsese intr-o cutie, Leo pandea dar nu reusea sa ajunga la el... Atunci, bunica a facut zgomot la celalalt capat, l-a speriat iar cand a fugit, Leo la insfacat :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ei da. Asta se cheama "trai bun" :)... fara politizare. Sta la 5 stele asa :D.

    RăspundețiȘtergere
  11. Soricel? E, asa, un fel de mingiuta vie...:)

    RăspundețiȘtergere